Groenonderhoud
Voor al uw groenonderhoud kunt u bij aanZ terecht, voor een eenmalige klus als ook voor regelmatig terugkerende klussen. Voor zowel de particuliere als ook de zakelijke markt voert aanZ werkzaamheden in groenonderhoud uit. U kunt hierbij denken aan een eenmalig onderhoud aan uw tuin in het voorjaar of najaar, maar ook aan het regelmatig bijhouden van openbaar groen. Het voordeel is dat u er geen omkijken meer naar heeft en uw tuin er altijd op en top uit ziet! Wij werken dan met servicecontracten, waarbij u, het hele jaar geen omkijken heeft naar uw groenonderhoud. Zomers zullen wij vaker langskomen en de frequentie zal in de wintermaanden wat lager liggen.

Opleveringwerkzaamheden
Soms kan het zijn dat een woning of een bedrijfspand voor verhuur of verkoop er niet meer zo fris uitziet. Wij zijn ervaren in het verkoop klaar maken van woningen voor de woningmarkt en bedrijfspanden. Bij het klaar maken voor de verkoop moet u denken aan het sausen van muren, schilderen van kozijnen en deuren, algehele schoonmaak, glas bewassing en tuinonderhoud.

Schoonmaakwerkzaamheden
Heeft u een huis of pand dat eenmalig of regelmatig schoongemaakt moet worden of is specialistisch onderhoud aan uw vloer nodig?
Ook voor deze werkzaamheden heeft aanZ de nodige expertise in huis.

Sloop- en opruimwerkzaamheden
Met enige regelmaat verrichten wij sloopwerkzaamheden in en aan woningen en panden. Hierbij valt te denken aan het strippen van een pand en/of het ontruimen van opslag units. Bijvoorbeeld: het weghalen van een verlaagd plafond en verwijderen van vloerbedekking. Regelmatig vinden er ontruimingen van bedrijfspanden en woningen plaats. AanZ is hierin een partij waar u van op aan kunt. Wij leveren de panden en/of woningen leeg en bezemschoon op. Mocht het zo zijn dat de goederen tijdelijk ergens opgeslagen dienen te worden? AanZ regelt het voor u!

Overige werkzaamheden
Ook voor het uitvoeren van kleine klussen kunt u bij ons terecht. Zoals een wasmachine verhuizen, monteren van meubilair en het plaatsen van een schutting zijn voor ons geen probleem. Voor groot onderhoud hebben we goede connecties met diverse aannemers, schildersbedrijven en installatiebureaus.

Alle medewerkers van aanZ hebben de juiste werkinstructie gehad over het omgaan met machines en producten waar zij mee moeten werken. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail of bel ons!

Comments are closed.

AanZ werkt! ©2020